INFORMÁCIÓ:  Lehetőséget kínálunk magánszemélyeknek 0%-os áfával vásárolni. Cégeknek +27% visszaigényelhető áfa adódik a kiírt árakhoz, amit a visszaigazolásban tüntetünk fel. Így kedvező áron biztosítjuk termékeinket mindenkinek, és jobban tudunk alkalmazkodni igényeidhez. 

PARTY SZENDVICS RENDELÉS

   Gyors rendeléshez tedd a kosárba a kívánt termékeket, és néhány adat megadása után küldd el rendelésed, melyet pár órán belül visszaigazolunk írásban.
Party szendvics mérete: 10 x 8 cm, ez a méret nagyobb, mint a hasonló jellegű szendvicseké. Minimum rendelhető mennyiség: 10 db/fajta, és összesen 50 db a kiszállításhoz. Több ezer szendvicset is elkészítünk, ha erre lenne szükséged. A szendvicseket kérheted barna kenyérre, +50 Ft/db felárral, ezt a megjegyzés rovatba jelezheted. A csomagolásra használt dobozok INGYENESEK. Lehetőség van tortacsipkés tálcás dobozba kérni a szendvicseket, ami közvetlen tálalásra alkalmas +239 Ft, 30 db szendvics fér egy tálcás dobozba. Glutén, laktózmentes, vegán szendvicseket is találsz kínálatunkban. 

A  "következő" feliratra kattintva, további szendvicseket találsz.

Allergén anyagok listája

Vállalatok, akiknek a termékeit használjuk
Vállalatok, akiknek a termékeit használjuk