INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI AKCIÓ BUDAPESTEN.

Az akció feltételei a házhozszállítás menüpont alatt olvasható!

A MiniSzendvics

Hidegkonyhai termékek (party szendvics, falatka szendvics, zárt-csomagolt szendvics, hidegtál, saláta) készítésével foglalkozunk, és annak  házhozszállításával Budapesten és Pest megyében. Egyedi igényeket is szívesen veszünk, pl.: uzsonnacsomagok összeállítását, rendezvényi étkeztetést, esetenként büfé ellátást.

Oldalunkon megtalálja a teljes kínálatunkat, melyből online (webshopként) tud rendelést leadni. A rendelés leadásához nem szükséges regisztrálnia, új ügyfélként is gyorsan, egyszerűen tudja elküldeni igényét. A leadott rendeléseket minden esetben írásban visszaigazoljuk a megadott adatokkal, és a fizetendő végösszeggel.

 

A szendvicseket, hidegtálakat különböző céges rendezvényekre, összejövetelekre, nyugdíjas búcsúztatóra, születésnapokra, templomi ünnepségekre, munkaebédekre, ceremóniákra ajánljuk. Az ételek közvetlen a házhozszállítás előtt készülnek frissen az Önök megrendelése alapján. Alapanyag választásnál a frissesség és a minőség a fő szempont. Az egészséges táplálkozás figyelembevételével készítjünk ételeinket, termékeink hozzáadott tartósítószert, adalékanyagot, és színezéket nem tartalmaznak.

  Gluténmentes kenyérből és laktóz érzékenyeknek is készítünk szendvicseket!

Rendeljen most, és holnap már ki is szállítjuk Önnek! 

Sürgős, aznapi rendeléseket telefonon kérjük leadni! Kollégánk készséggel segít!

Várjuk szíves megrendelését! Rendelését online (webshopként) tudja elküldeni, amennyiben kérdése lenne, és nem talál választ kérédsére weboldalunkon, kézséggel állunk rendelkezésére! Info vonal:+36 (70) 628 9318 minden nap reggel 6 órától 19 óráig, vagy online 0-24-ig is írhat nekünk az info@miniszendvics.hu e-mail címre, és munkaidőben megválaszoljuk!

A feltüntetett árak magánszemély számlázása esetén a fizetendő végösszeget mutatják, céges számlázásnál +27%-os áfa adódik hozzá. Így kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket.

 

 

Vendégeinknek, köszönjük megtisztelő bizalmukat, hogy a Miniszendvicstől rendelnek!