h2>Házhozszállítás, Info

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

 

2022-ben is szeretettel várjuk rendeléseiket!

____INGYENES SZÁLLÍTÁS, ÉS EGYÉB SZÁLLÍTÁSI DÍJAK BUDAPESTEN___

  • Hidegkonyhai termék (szendvics, falatka, hidegtál, saláta, zárt szendvics, hamburger) rendelése 40.000 Ft feletti és Budapest I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., XIII., XIV. kerületeibe kéri a szállítást: INGYENES 
  • Hidegkonyhai termék (szendvics, falatka, hidegtál, saláta, zárt szendvics, hamburger) rendelése 40.000 Ft feletti és Budapest X., XI., XII., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI:, XXII., XXIII. kerületeibe kéri, a szállítási díj: 2794 Ft
  • Hidegkonyhai termék (szendvics, falatka, hidegtál, saláta, zárt szendvics, hamburger) rendelése nem éri el a 40.000 Ft-ot a szállítási díj, egész Budapest területén: 2794 Ft
  • Hidegkonyhai termék (szendvics, falatka, hidegtál, saláta, zárt szendvics, hamburger) rendelése nem éri el a minimum rendelési mennyiséget a szállítási díj minimum: 3794 Ft Budapesten.
  • Minimálisan 25.000 Ft értékű hidegkonyhai termék rendelést szállítunk házhoz. Van lehetőség kevesebb összegért rendelni, a kiszállítási díj 4.000 Ft egész Budapest területén. 
  • Vasárnap és munkaszüneti napon a kiszállítási díj Budapesten 3794 Ft rendelési mennyiségtől függetlenül.

Hidegkonyhai termék (szendvics, falatka, hidegtál, saláta, zárt szendvics, hamburger) rendelése 45.000 Ft felett van, egész Budapest területén INGYENESEN szállítjuk!  A külső kerületek, pl., XVI, XVII. XXI., XXII. kerületeknél a cím alapján kerül elszámolásra a szállítási díj. 

Kizárólag saját készítésű terméknél alkalmazandó a fenti szállítási akció (szendvics, falatka, saláta, hidegtál, zárt szendvics).Ha, üdítőt, péksüteményt rendel, annak az értéke nem számít bele a rendelési értékhatárba a szállítási díj számításánál. Amennyiben a minimális rendelési mennyiséget nem éri el a rendelése (party szendvics 50 db, zárt szendvics 50 db, falatka szendvics 1 doboz, minihamburger 30 db, hidegtál 5 fős tál) ebben az esetben a szállítási díj Budapest területén: 3794 Ft. Fenntartjuk a jogot, hogy a pontos szállítási cím ismeretében, a fentiektől eltérően egyedi árat számoljunk a szállítási díjra. Erről előzetesen a visszaigazolásnál tájékoztatjuk.

18 óra után (munkaidőn túl) leadott másnapi rendeléseknél az ingyenes szállitásra nincs lehetőség.

A külső kerületek utolsó utcáira megadott szállítási címnél, Pest megyei szállítási díjat számolunk. Fenntartjuk a jogot, ha a címet rosszul adta meg, és a futár jelzi, hogy más kerületbe, vagy már nem budapesti címre kérte a helyszínen a kiszállítsást, a szállítási díjat az üzletszabálynak megfelelően módosíthatjuk, természetesen egyeztetés után. A rendelési egységek nem szétbonthatóak több szállítási címre. (Például ha 200 db falatka szendvicset rendel, akkor azt csak egy címre tudjuk ingyenesen kiszállítani, három cím megadása esetén, még két szállítási díj fizetendő.) SOS (aznapi, illetve 18 óra után leadott másnapi) rendelésnél az ingyenes szállítást nem tudjuk biztosítani, a minium szállítási díj: 3.794 Ft Budapesten.

______________PEST MEGYEI SZÁLLÍTÁSI DÍJ PÉLDÁK ______________

  • Budaörs, Érd, Diósd, Budakeszi, Szentendre, Pomáz, Pilisvörösvár, Üröm, Csömör, Pécel, Vecsés, Dunakeszi, stb: 4.953 Ft
  • Dunavarsány, Dabas, Monor, Üllő, Aszód, Veresegyház, Tököl, Vác, Gyömrő, Ráckeve, stb: 7.400 Ft

Egyéb településekre is szállitunk, info vonalunkon tájékoztatást tud kérni erről +3670 9 462 422

_____________________A RENDELÉS MENETE:____________________

___________________HASZNOS INFORMÁCIÓK__________________

CSAK KISZÁLLÍTÁSSAL TUD RENDELÉST KÉRNI, SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG A HIDEGKONYHAI ÜZEMÜNKBEN!

Minden, ami a rendeléssel kapcsolatos:

A feltüntetett árak magánszemély számlázása esetén a fizetendő végösszeget mutatják, céges számlázásnál +27%-os áfa adódik hozzá.
Így kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket.

Rendeléseket legkorábban másnapra veszünk fel. Kérjük rendelését legkésőbb előző nap 12 óráig szíveskedjen leadni. Lehetőség van aznapi (SOS) rendelés leadásra is, ezt kizárólag telefononos egyeztetés után, mert nem minden esetben tudjuk vállalni. Rendelését a legegyszerűbben az online felületen tudja leadni a nap 24 órájában (ennek visszaigazolását munkaidőben végezzük minden nap 19 óráig). Rendelését minden esetben írásban visszaigazoljuk, a fizetendő bruttó végösszeggel, és a megadott szállítási adatokkal. Ha, ebben eltérést, hibát talál kérjük, haladéktalanul jelezze felénk. A szállítási cím megadásán kívül, kérjük pontosan tüntesse fel hova kéri a rendelés kézbesítését (emelet, ajtó stb.) Telefonszámot minden esetben kérnénk megadni, a futár ezen tudja Önt elérni szükség esetén.

Ha, kérdése merülne fel a rendelésével kapcsolatban, telefonon informálódhat: +36(70) 9462422 minden nap reggel 6 órától, este 19-ig. 

Minden rendelést a visszaigazolásban szereplő adatokkal teljesítünk, az adatok helyességét kérjük leellenőrizni, ebből kifolyólag nem tudunk felelősséget vállalni az esetleges hibákért.

Minimum rendelés:

Falatka szendvicsből 30 db, mini hamburgerből 30 db. Zárt szendvicsekből 50 db (fajtánként 10 db).  Party szendvicsekből 50 db a minimum rendelés, és szintén 10 db/fajta. Hidegtálakból minimum 5 fős tál kérhető, a salátákból 0,5 kg, a péksüteményeknél 0,5 kg a  minimum rendelhető mennyiség, az üdítőknél, kávénál, teánál nincs rendelési minimum. Minimálisan 13.000 Ft értékű rendelést teljesítünk. 

 Csomagolás:

A csomagolásra használt alapanyagok, az élelmiszeriparban felhasználható csomagolóanyagokként szolgálnak. Minden csomagolásra használt anyag egyben a tálalásra is alkalmas, így nem szükséges gondoskodnia tálcáról, tálakról.

Falatka, szendvics csomagolás: ingyenes, tortacsipkével ellátott zárt papírdobozokba szállítjuk a falatka szendvicseket. A  zsemlés, bagettes zárt szendvicseket celofán tasakba, vagy fóliába csomagolva rekeszekben szállítjuk (a rekeszeket nem tudjuk a címen hagyni, csak előzetes egyeztetés után, visszaszállítási díj mellett). A mini hamburgereket szintén kartondobozba szállítjuk zártan, felcimkézve, allergén összetevők listájával. A party szendvicseket nagy méretű papírdobozokban szállítjuk. Azok tárolásra alkalmasak, hűtőszekrényben is.  A minimum rendelés hiányában, illetve külön csomagolás kérése esetén dobozdíj kerül felszámításra: +250 Ft/doboz

Hidegtál, saláta tálalás, csomagolás: a hidegtálakhoz, salátákhoz ingyenesen biztosítjuk a habtálcákat, tálakat, amit zártra fóliázva, felcimkézve szállítunk.  A hidegtálakat vagy rekeszekbe, vagy papírkartonba téve szállítunk. Erre a célra külön gyártott kartondobozokat a hidegtálakhoz adjuk díjmentesen, amit nem kérünk vissza.

Sütemények, pogácsák: fehér papírzacskóba, illetve süteményes tálcán zártan papírba csomagolva. Ha dobozba kéri a süteményt, pogácsákat, azt is megteheti +400 Ft díjért/doboz.

Fogyaszthatóság:

Azonnali fogyasztásra alkalmas termékeket készítünk, és szállítunk. Tárolásuk 0-10 fok között szükséges, és maximum 24 órán belül elfogyasztandó.

Kérjük, a szállítás után is kiemelt figyelmet fordítsanak a hidegkonyhai termékek hűtésére a fogyasztásig. Napon tárolás: TILOS! Az ideális hőmérséklet a szendvicseknek, falatkának, hidegtálaknak, salátáknak 0-10 C.

Kenyér alapanyag:

A falatka szendvicseket friss, házi jellegű paraszt kenyérből készítjük, kivétel ha fel van tüntetve a terméknél, hogy gluténmentes, vagy barna kenyérből készül. A party szendvics egyedi forma alapján készített házi jellegű kenyér alapanyagot szolgál. A mini hamburger hagyományos édes tésztájú puffancsból készül.  A zárt szendvicsek lehetnek: zsemle, kifli, bagett, molnárka, sajtos stangli, magos bagettből.

Szállítás:

Szállítás egész évben, minden nap! Hétfőtől péntekig  reggel 6 órától este 18 óráig, Szombaton: reggel 6 órától 15 óráig, vasárnap reggel 6 órától 12 óráig teljesítjük a szállításokat! (kivétel ezalól: december 24., 25., 26., 27., és 31., ezeken a napokon külön szállítási rend van érvényben. ). A szállítást minden nap reggel 6 órától tudjuk teljesíteni, 1-2 órás idősávban megadva kérjük megjelölni a rendelés teljesítését. Telefonos értesítést kérhet szállítás előtt a futártól. Erre az igényt legyen kedves a rendelésnél jelezze felénk. Ez miért szükséges? Ön jobban tudjon kalkulálni az érkezés idejével, és fel tudjon készülni a futár fogadására, a rendelt termékek átvételére. A szállítást pontos időre (például: 12:52 percre )nem tudjuk teljesíteni, arra van lehetőség, hogy megjelölje mikorra lenne a legalkalmasabb az érkezés, és a futár azt figyelembe fogja venni, de minimum egy órás idősávot feltétlenül adjon meg. Munkaidőn túli szállítás kérése egyedi elbíráslás alapján történik.Pest megyei, illetve vidéki szállításoknál 2-3 órás idősávot kérünk megjelölni. A kiemelt időszakokban, például Karácsonykor  fontos, hogy korábbra kérje a szállítást, mivel előre nem kalkulálható forgalmi akadály léphet fel. 

Mikorra érdemes a szállítást kérni?

A szendvicsek, egyéb hidegkonyhai termékek közvetlenül a szállítást megelőzően, frissen készülnek. Érdemes a szállításra kért időt úgy megjelölni, hogy tudjon  készülni arra az esetre is, ha a futár (rajta kívül álló okok miatt) esetleg késne, ezért ne pontosan a rendezvénye kezdetét adja meg szállítási időnek. Ebből kellemetlensége lehet, és még a szendvicsek, hidegkonyhai termékek átvételére, tálalására sem lesz elég ideje. Ezért is alkalmazzuk az idősávos megrendelést, például 9:00-10:00 közöttre kéri a szállítást, a rendezvénye 11:00 óra után kezdődik, így biztosan nem kell kapkodnia. A szállítások pontosságáért nem tudunk felelősséget vállalni, mivel a körülmények befolyásolhatják azt.

Miért ingyenes a szállítás, vagy miért kell szállítási díjat fizetni? És a futárról:

A szállítási díj annak függvényében ingyenes, vagy díjköteles, hogy mekkora mennyiségű, és milyen terméket rendel. Lehetőségünk van ingyenes szállítást is biztosítani, ha nagyobb mennységet rendel, erről bővebben a lap tetején olvashat. Kis mennyiségű rendelésnél, sajnos nem tudjuk biztosítani az ingyenes szállítást, mert a hidegkonyhai termékek árait úgy alakítottuk ki, hogy alacsonyan tudjuk tartani azokat.  A futár feladata: a futár feladata, hogy a kért időben kézbesítse a rendelést, azok kipakolását, tálalását kérjük ne kérjék a kollégánktól, mert nincs bele kalkulálva az idejükbe. 

Hidegkonyhai termékek:

Weboldalunkon lévő fotók saját készítésűek, mintaként szolgálnak, a díszítések évszaktól függően eltérhetnek. Ételeinket a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük. Az egészséges táplálkozás érdekében kínálatunk között megtalálja a teljes őrlésű gabonából készült pékárus szendvicseket is. Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges színezéket, hozzáadott tartósítószert. Minden hidegkonyhai termékünket frissen készítjük a szállítást megelőzően! Termékeink allergén összetevőket tartalmaznak ennek részletes tájékoztatását e-mailben tud kérni. A glutén és laktózmentes termékeink nem elkülönített üzemben készülnek, így azok fogyasztása csak saját felelősségre történik.

 

Saját készítésű termékeink: szendvicsek, hidegtálak, saláták, szendvics falatkák, party szendvicsek, mini hamburger

Nem saját készítésű termékeink: pogácsák, sütemények (ezeket pékségünk készíti frissen minden nap), üdítők, kávé, tea

Megrendelésével elfogadja az ÁSZF-t.

A feltüntetett árak:

A feltüntetett árak magánszemély számlázása esetén a fizetendő összeget mutatják, céges számlázásnál +27%-os áfa adódik hozzá.
Így kedvező áron tudjuk biztosítani termékeinket.

Fizetési lehetőségek:

A futárnál átvételkor számla, vagy nyugta ellenében készpénzben. Lehetőség szerint a futáraink rendelkeznek minimális váltópénzzel, de ha tudják érkezésükig készítsék elő a fizetedő végösszeget, amit a visszaigazolásban is megtalálnak.

Előre egyeztetés után van lehetőség átutalással való fizetésre, ezt előre utalással kérjük kiegyenlíteni a kapott díjbekérőre. A számlát a szállítás napján e-mailben kerül megküldésre. Az átutalásos fizetésre minium 96 órával a szállítás előtt van lehetőség, ha rendelését később adta le, készpénzes fizetési módot választhat.

Számla:

Számla igényüket a megrendeléskor szíveskedjenek jelezni, mert utólag nem áll módunkban kiállítani. Kivétel ez alól, ha a fizetés napján futárunknál jelzik, akkor e-mailben, aznapi dátummal elektronikus számlát tudunk küldünk.  Esetleges számla reklamációt 2 napon belül tudunk elfogadni, ezt írásban kérjük jelezni. A weboldalon feltüntetett  árak, azok 0%-os áfát tartalmaznak (aam).

Rendelés lemondás: 

Visszaigazolt rendelés lemondására nincs lehetőség az alábbi jogszabálynak megfelelően. A rendelés értékének 70%-a kiszámlázásra kerül lemondás esetén is. Rendelés elállása: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint 14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek: 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát: c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

Minősítés:

Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági minősítéssel rendelkezik.

Szakmai héttér: a hidegkonyhán több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, a vezető munkatárs az Intercontinental (korábban Fórum Hotel) hidegkonyha részlegen szerzett szakmai gyakorlatot, majd a Gundel Károly (Bagolyvár Étteremben). Minden kollégánk szakmailag felkészült, és elsődleges szempont számukra a higiéniai előírások teljeskörű betartása, és az ételek magas szinvonalú elkészítése. 

Reklamáció:

Célunk hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsünk. Amennyiben a megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a szolgáltatással, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@miniszendvics.hu e-mail címre küldheti, vagy szóban (telefonon) is közölheti. Panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 14 napon belül kivizsgáljuk, és írásban tájékoztatjuk a vizsgálat eredményéről. Ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:
Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (1052 Bp., Városház u.7.), NEBIH (1135 Bp., Lehel út 43-45.7)

Online rendelés, szerződés:

Távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak. Jelen weboldal a Kormányrendelet 4.§ 11. szerint "távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz"-nek minősül.

HAACP engedély : Creat 2002 Kft

Engedélyt kiadó hivatal: Budapest Főváros III. kerület, Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatal Igazgatási Főosztály

PMKH Gödöllői Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály 1135 Bp., Lehel út 43-47

BFKH Műszaki, Engedéléyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály (1052 Bp., Városház u.7.)

 

Békéltető testület neve:

Budapesti Békéltető Testület

Békéltető testület székhelye:

1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Békéltető testület elérhetősége:

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu  Telefon: 06 (1) 488 21 31

 

Weboldal tárhely: 1b Telecom Hungary Zrt. 1143. Budapest Ilka utca 31. B-epulet

Szerverterem: csak reset es konzol

Weboldal üzemeltető Nyilvántartási szám: 52976481 Főtevékenység: rendezvényi étkeztetés. Bankszámlaszám: OTP BANK 11703020-21443040 Gyártó: Rosso Corso Kft 1036 Bp., Bécsi út 67. Bankszámlaszám: OTP 11702074-20001735 Adószám: 24841928-2-41 Felír kód: AA5589478 Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP-vel), és minden szükséges Élelmiszer Biztonsági engedélyel rendelkezik az élelmiszert gyártó cég.

 

Adatvédelem:

Ki kezeli az adatait? A Miniszendvics.hu szolgáltatást az Eventmax Rendezvény  üzemelteti, adataidat is a cég kezeli.

Milyen információkat gyűjtünk össze, és hogyan használjuk azokat? A www.miniszendvics.hu meglátogatásakor olyan általános információkat gyűjtünk, amelyek nem azonosítják a felhasználót személyesen (pl.: oldalak letöltési gyakorisága) Ezeket és az ezekhez hasonló információkat csak azért elemezzük, hogy a honlapot a vásárlói szokásokat figyelembe véve tudjuk fejleszteni. A honlapunkon cookie-kat (magyar nevén, mint sütiket) használunk annak érdekében, hogy kényelmesebbé tegyük a vásárlás folyamatát. A honlap így emlékszik a bejelentkezésedre, és a következő látogatáskor ismerősként üdvözöl.

Ahhoz, hogy a megrendelt árut ki tudjuk szállítani a megfelelő címre, az alábbi személyes adatokat kell megadnod a regisztráció, vagy vásárlás folyamán: E-mail cím, felhasználónév és jelszó, Vezeték és keresztnév, Szállítási és számlázási cím, E-mail cím, Telefonszám A megrendeléssel egy időben rögzítésre kerülnek a megrendelésedhez kötődő adatok is (megrendelés ideje, kért szállítási időpont, fizetés módja, megjegyzés). A rendelés feladásakor eltároljuk a látogató számítógépének IP-címét. A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használjuk fel. A honlapunkon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt - küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható.

Meddig tároljuk az adatokat? A www.miniszendvics.hu szolgáltatást reményeink szerint számos visszatérő látogató használja majd rendszeresen, ezért az adatokat 5 évig tároljuk. A regisztrációt kérés esetén töröljük.

Ki férhet hozzá az adatokhoz? Az Eventmax rendezvény ügyfélkezeléssel foglalkozó munkatársai és a gyártó cég munkatárasai: Rosso Corso Kft, a szolgáltatás folyamatos üzemeltetésért felelős rendszergazdák férhetnek hozzá a www.miniszendvics.hu oldalon tárolt adatokhoz.

Adatbiztonsági intézkedések Az adatok szervertermében telepített, 24 órás őrzéssel védett, saját, dedikált szervereink winchesterein tárolódnak. Belső hozzáférés gyakorlatilag lehetetlen, a külső támadások ellen pedig magas szinten felkészített tűzfal védi az adatokat.

A vásárló jogai személyes adatainak kezelésével kapcsolatban A kötelező személyes adatok megadása nélkül nem vehető igénybe a www.miniszendvics.hu szolgáltatása. A többi, a vásárló személyéhez kapcsolódó személyes adatok megadásáról Te, mint vásárló dönthetsz. Az adatkezelés jogalapja önkéntes hozzájárulásod. Ne feledd, hogy személyes adataid kezeléséről ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor további tájékoztatást kérhetsz! Ebben az esetben munkatársaink meggyőződnek a kérés jogosságáról (e-mail vagy telefon alapján), és válaszolnak kérdéseidre. Ebben az esetben információt adunk ki a kezelt adatok tartalmáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó cégről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adataidat. A tájékoztatás ügyfélszolgálatunk felkeresésével kérhető. Minden felhasználó maga helyesbítheti személyes adatait. Erre bejelentkezés után a Személyes adatok funkció alatt van lehetőség. 

Felelősség: A weboldalunkon található adatok és információk a legnagyobb jó szándékkal és jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért az Eventmax Rendezvény felelősséget nem vállal. A vásárló a Weboldalt kizárólag a saját felelősségére használja, így elfogadja, hogy az Eventmax Rendezvény nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért. Eventmax Rendezvény, kizár minden felelősséget a weboldal használói által tanúsított magatartásért. A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. Az Internet globális jellege miatt a vásárló elfogadja, hogy a Weboldal használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit figyelembe véve kell neki is eljárnia, mint felhasználó. Amennyiben a weboldal használatával összefüggő bármely tevékenység az adott állam joga szerint nem megengedett, annak használatért kizárólag a vásárlót terheli a felelősség.

Amennyiben bárki a weboldalon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni az info@miniszendvics.hu felé. Amennyiben az Eventmax Rendezvény jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

Az oldalon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása csak előzetes írásos engedély után lehetséges. Törekszünk a honlapon található adatok és információk folyamatos frissítésére, és pontosítására, ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállalunk azok esetleges pontosságára, elírásaira, weboldali hibákra.